
Ingredienser
10,000 kg Grisekød (16-18% fedt)
4,000 kg Isvand
1,000 kg Sønderjydsk Kryddermedister FB
15 kg
Læg varer i kurv
SØNDERJYSK JULEMEDISTER
Opskriftnr: 26-0048
Fremstilling
Kødet hakkes igennem 3 mm hulskiven. 3,5 kg kød fyldes i lynhakkeren, tilsæt 2 kg isvand og 1 kg Sønderjysk Kryddermedister FB.
Farsen lynes grundigt.
De resterende 2 kg isvand tilsættes.
Det resterende kød tilsættes og det hele æltes godt.
Stopning
Farsen stoppes i grisetarme.
Tilberedning
Koges ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.
Kan ligeledes steges på en varm pande eller grill.
Serveringsforslag
Serveres f.eks. med hvide og brune kartofler med rødkål og sauce.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Grisekød 67%, vand, HVEDEMEL, salt, krydderier (løg, peber, allehånde), dextrose, krydderiekstrakt.