Ingredienser

10,000 kg Svinekød (16-18% fedt)

4,000 kg Isvand

1,000 kg Sønderjydsk Kryddermedister FB

15 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SØNDERJYSK JULEMEDISTER

Opskriftnr: 26-0048

Fremstilling
Kødet hakkes igennem 3 mm hulskiven. 3,5 kg kød fyldes i lynhakkeren, tilsæt 2 kg isvand og 1 kg Sønderjysk Kryddermedister FB.

Farsen lynes grundigt.

De resterende 2 kg isvand tilsættes.

Det resterende kød tilsættes og det hele æltes godt.

Stopning
Farsen stoppes i svinetarme.

Tilberedning
Koges ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.

Kan ligeledes steges på en varm pande eller grill.

Serveringsforslag
Serveres f.eks. med hvide og brune kartofler med rødkål og sauce.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Svinekød 67%, vand, HVEDEMEL, salt, krydderier (løg, peber, allehånde), dextrose, krydderiekstrakt.