Ingredienser

2,000 kg Pasta, kogt

1,000 kg Okseinderlår i tern eller strimler, u/fedt og sener

1,000 kg Skinkekød i tern eller strimler

0,600 kg Butterdejsplader

0,500 kg Dekora Marilet Øl/urte

0,200 kg Koldt vand

0,020 kg Tendin Indasia (G23620)

5.32 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PASTARET MED BUTTERDEJSLÅG

Opskriftnr: 99-0004

Fremstilling
Tendin og koldt vand blandes og fyldes i en vakuumpose sammen med skinke- og oksekød i tern eller strimler.

Posen vakuumlukkes og lægges på køl (højst +5°C).

Posen med indhold vendes/masseres med jævne mellemrum til kødet har optaget tendinlagen.

Kødet marineres i den afvejde mængde Dekora Marilet Øl/urte, hvorefter det steges på en varm pande uden fedtstof til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Den kolde kogte pasta og kødet blandes og fyldes i en PET salgsbakke.

Til sidst lægges der et låg af butterdej over bakken.

Tilberedning
Bages i ovn ved 200°C i ca. 15-20 min. eller til butterdejen er gyldenbrun og kødet har en kernetemperatur på 68°C.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med blandet salat.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Kogt pasta 38%, skinkekød 19%, oksekødinderlår 19%, butterdej 11%, marinade 9% (øl, (vand, bygmalt, humle ekstrakt), vegetabilsk olie, vand, salt, krydderurter, (løg, sennep, timian, bønneurt), tomat, hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose, mælkeprotein, antioxidant (E 330, E 331), stabilisator (E 412, E 415), krydderiekstrakter, konserveringsmidler (E 202, E 211)), vand 4%, salt, sukker, konserveringsmiddel (E 262), antioxidanter (E 331, E 301).