Ingredienser

3,000 kg Spæk, kogt

3,000 kg Svinelever, afpudset

2,500 kg Varm suppe

1,000 kg Fransk Flødeleverpostej FB

0,500 kg Varm fløde

10 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FLØDELEVERPOSTEJ

Opskriftnr: 33-0098

Fremstilling
Spækket skæres i stykker, og koges ved 80°C til det er mørt ca. 35 min.

Leveren renskæres og udvandes i koldt vand, hvorefter det hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Spækket hældes i lynhakkeren sammen med krydderiblandingen.

Den varme suppe og fløde tilsættes gradvist.

Der køres til en god emulsion er opnået.

Til sidst tilsættes svineleveren.

Hældes i forme.

Bages før salg.

Tilberedning
Bages i en forvarmet ovn ved 170-190°C til en kernetemperatur på 75°C (ca. 50-60 min.).

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Serveringsforslag
Anvendes som pålæg.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
Svinelever 33%, svinespæk, suppe (afkog fra fedtet), FLØDE 6%, HVEDEMEL, SKUMMETMÆLKSPULVER, salt, kartoffelstivelse, sukker, krydderier (løg, peber, koriander, stabilisator (E 451), smagsforstærker ( E 621), hydrolyseret vegetabilsk protein.