Ingredienser

5,200 kg Griselever, afpudset

4,800 kg Snitter u/svær

4,300 kg Grisekød (8-10% fedt)

1,000 kg Piskefløde

1,000 kg Varm suppe

0,650 kg Ardenner Paté FB

0,170 kg Nitritsalt (DK40018)

0,120 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

17.24 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FLØDELEVERPØLSE

Opskriftnr: 33-0094

Fremstilling
Griseleveren hakkes igennem 5 mm hulskiven.

Snitter og grisekødet koges mørt til ca. 65°C.

Kødet hakkes derefter igennem 5 mm hulskiven, og kommes op i lynhakkeren (varm) sammen med saltet, krydderiblandingen, fløde og suppen.

Køres til en god emulsion er opnået (ca. 40°C).

Til sidst tilsættes det hakkede griselever.

Stopning
Farsen stoppes i Rotex Pantone fedtende 53/30 (T77142).

Kogning
Koges ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.

Nedkøling
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 5% af det færdige produkt.
Grisekød 33%, griselever 32%, grisekødssnitter, FLØDE 6%, suppe (afkog fra kød og fedt), salt, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), dextrose, krydderier (løg, muskat, merian), kartoffelstivelse, hydrolyseret vegetabilsk protein, ærtefibre, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top