Ingredienser

10,000 kg Svinekød (16-18% fedt)

4,300 kg Isvand

14.3 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SUPERBEST JULEMEDISTER

Opskriftnr: 26-0128

Fremstilling
Kødet hakkes igennem 3 mm hulskiven. Ca. halvdelen af kødet kommes i lynhakkeren, 2/3 del af isvandet og 1 ps. SuperBest Julemedister tilsættes. Der lynes grundigt til en god emulsion er opnået. Det resterende isvand samt det resterende kød tilsættes, og det hele mixes godt til det er jævnt fordelt i massen.

Stopning
Farsen stoppes i svinetarme 28/30.

Tilberedning
Medisteren koges i ca. 15 min. ved 80°C eller steges i fedtstof på en varm pande til en kernetemperatur på 75°C.

Serveringsforslag
Kan serveres med brunede kartofler og lun rødkål.

Ingredienser:
Svinekød 65%, vand 28%, kartoffelstivelse, salt, krydderier (løg, peber, muskat, kanel, nellike), dextrose, antioxidant (E 331), hydrolyseret vegetabilsk protein,krydderiekstrakt (appelsin).