
Ingredienser
7,000 kg Varm suppe
5,750 kg Svinelever, afpudset
4,250 kg Spæk, kogt
2,000 kg Luksus Leverpostejblanding FB
19 kg
Læg varer i kurv
LEVERPOSTEJ - BAGT
Opskriftnr: 33-0051
Fremstilling
Spækket skæres i små stykker, og koges ved 80°C til det er mørt, ca. 35 min.
Leveren renskæres, og udvandes i koldt vand.
Leveren og det kogte spæk hakkes igennem 3 mm hulskiven og blandes med Luksus Leverpostejblanding FB.
Suppen tilsættes af 2-3 gange under kraftig omrøring.
Hældes i forme.
Skal varmebehandles før salg.
Bagning
Bages i vandbad ved ca. 170-190°C til en kernetemperatur på 75°C. (50-60 min.).
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Serveringsforslag
Kan anvendes til pålæg, såvel kold som varm.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
Svinelever 34%, suppe (afkog fra fedtet), svinespæk, HVEDEMEL, SKUMMETMÆLKSPULVER, salt, krydderier (løg, peber), kartoffelstivelse, stabilisator (E 451), dextrose, SOJAPROTEIN, LAKTOSE, hydrolyseret vegetabilsk protein.