Ingredienser

7,000 kg Varm suppe

5,750 kg Svinelever, afpudset

4,250 kg Spæk, kogt

2,000 kg Luksus Leverpostejblanding FB

19 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

LEVERPOSTEJ - BAGT

Opskriftnr: 33-0051

Fremstilling
Spækket skæres i små stykker, og koges ved 80°C til det er mørt, ca. 35 min.

Leveren renskæres, og udvandes i koldt vand.

Leveren og det kogte spæk hakkes igennem 3 mm hulskiven og blandes med Luksus Leverpostejblanding FB.

Suppen tilsættes af 2-3 gange under kraftig omrøring.

Hældes i forme.

Skal varmebehandles før salg.

Bagning
Bages i vandbad ved ca. 170-190°C til en kernetemperatur på 75°C. (50-60 min.).

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Serveringsforslag
Kan anvendes til pålæg, såvel kold som varm.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
Svinelever 34%, suppe (afkog fra fedtet), svinespæk, HVEDEMEL, SKUMMETMÆLKSPULVER, salt, krydderier (løg, peber), kartoffelstivelse, stabilisator (E 451), dextrose, SOJAPROTEIN, LAKTOSE, hydrolyseret vegetabilsk protein.