
Ingredienser
6,500 kg Varm suppe
6,000 kg Griselever, afpudset
4,500 kg Spæk, kogt
2,250 kg Leverpostejblanding FB nr. 10501
19.25 kg
Læg varer i kurv
LEVERPOSTEJ
Opskriftnr: 33-0062
Fremstilling
Spækket koges ved 80°C til det er mørt ca. 30-45 min.
Leveren renskæres og udvandes i koldt vand.
Leveren og det kogte spæk wulffes gennem 3 mm hulskiven og blandes med hjælpestofblandingen.
Suppen tilsættes af 2-3 gange under kraftig omrøring, og massen æltes godt.
Hældes i alu-forme.
Skal varmebehandles før salg.
Bagning
Bages i vandbad ved ca. 160-180°C til en kernetemperatur på 75°C (50 min. - 1 time).
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
Griselever 35%, spæk, suppe (afkog fra fedtet), HVEDEMEL, dextrose, salt, krydderier (løg, peber), SKUMMETMÆLKSPULVER, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidanter (E 331, E 330), SOJAPROTEIN, stabilisator (E 451).