Ingredienser

6,500 kg Varm suppe

6,000 kg Svinelever, afpudset

4,500 kg Spæk, kogt

2,250 kg Leverpostejblanding FB nr. 10501

19.25 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

LEVERPOSTEJ

Opskriftnr: 33-0062

Fremstilling
Spækket koges ved 80°C til det er mørt ca. 30-45 min.

Leveren renskæres og udvandes i koldt vand.

Leveren og det kogte spæk wulffes gennem 3 mm hulskiven og blandes med hjælpestofblandingen.

Suppen tilsættes af 2-3 gange under kraftig omrøring, og massen æltes godt.

Hældes i alu-forme.

Skal varmebehandles før salg.

Bagning
Bages i vandbad ved ca. 160-180°C til en kernetemperatur på 75°C (50 min. - 1 time).

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
Svinelever 35%, spæk, suppe (afkog fra fedtet), HVEDEMEL, dextrose, salt, krydderier (løg, peber), SKUMMETMÆLKSPULVER, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidanter (E 331, E 330), SOJAPROTEIN, stabilisator (E 451).