Ingredienser

7,500 kg Varm suppe

6,500 kg Svinelever, afpudset

6,000 kg Spæk, kogt

1,600 kg Daglig Leverpostejblanding FB

21.6 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

DAGLIG LEVERPOSTEJ - BAGT

Opskriftnr: 33-0001

Fremstilling
Spæk skæres i små stykker, og koges ved 80°C.

Leveren renskæres og udvandes i koldt vand.

Leveren og det kogte spæk hakkes igennem 3 mm hulskiven og blandes med hjælpestofblandingen.

Suppen tilsættes af 2-3 gange under kraftig omrøring.

Hældes i alu-forme.

Bagning
Bages i vandbad ved ca. 160-180°C til en kernetemperatur på 75°C (50-60 min.).

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
Svinelever 33%, spæk, suppe (afkog fra fedtet), kartoffelstivelse, HAVREGRYN, salt, krydderier (SENNEP, løg, peber, muskat), dextrose.