Ingredienser

1,000 kg Koldt vand

0,500 kg Tendin-kogt kyllingekød

0,300 kg X-tra Majs (dybfrost fra butik)

0,200 kg Coop røde kidneybønner (fra butik)

0,200 kg Hackso (I53000)

0,200 kg X-tra Pizzatopping (fra butik)

2.4 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

CHILI CON CARNE MED KYLLINGEKØD (TD)

Opskriftnr: 020-98002

Fremstilling
Vandet bringes i kog, det Tendin-kogte kyllingekød hakkes igennem 5 mm skiven, tilsættes og det hele koges i ca. 2 min.

Hackso tilsættes under omrøring og kødsaucen skal småkoge et par minutter.

Til sidst tilsættes de afdryppede bønner og majs.

Sovsen koges yderligere et par minutter under forsigtig omrøring.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Tilberedning hos forbruger
Kødsaucen varmes i en gryde ved svag varme.

Serveringsforslag
Serveres f.eks. med kartoffelmos eller pasta.

Ingredienser:
Vand 42%, neutralmarineret kyllingekød 21% (kylling 18%, vand, salt, sukker, konserveringsmiddel (E 262), antioxidanter (E 331, E 301)), majs 12,5%, kidney bønner 8%, pizzatopping 8% (mozzarella 4% (MÆLK, salt, mælkesyrekultur, osteløbe), smelteprodukt (vand, veg. olier, mælkeprotein, kartoffelstivelse, farvestof (E 160a), smeltesalte (E 331, E 339)), surhedsregulerende middel (E 270)), kartoffelstivelse), krydderier (tomat, løg, hvidløg, SELLERI, chili), smagsforstærker (E 621), MÆLKESUKKER, salt, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), kartoffelstivelse, krydderiekstrakter.KOGT.

Behandling
Håndtering af det varmebehandlet Tendin-kogte fjerkræ skal foregå adskilt fra håndteringen af råt kød.

Dessinnr.
I53002: Hackso 1kg/ps Dessinnr. 114292
Coop Røde kidneybønner Dessinnr. 102446
X-tra Pizzatopping Dessinnr. 659156
X-tra Majs, dybfrost Dessinnr. 672134

PLU nr
205199-4

Go to Top