Ingredienser

10,500 kg Oksekød (16-18% fedt)

4,500 kg Isvand

1,000 kg Mexico Griller FB

0,140 kg Nitritsalt (DK40011)

0,030 kg Profrisk EU

16.17 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

OKSEGRILLER

Opskriftnr: 27-0220

Fremstilling
Oksekødet hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Det hakkede kød blandes godt med kogesalt, Profrisk EU og Mexico Griller FB.

Tilsæt vandet og ælt det hele godt sammen.

Stopning
Farsen stoppes i Lammetarme kal. 22/24 (DK99033).

Tørring
Ved 60°C i ca. 25 min.

Rygning
Ved 70°C ca. 30 min.

Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på ca. 75°C. Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 7,5% af det færdige produkt.
Oksekød 70%, vand, salt, HVEDEMEL, kartoffelstivelse, krydderier (persille, paprika, løg, spidskommen, peber), dextrose, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), stabilisator (E 451), ærtefibre, ærteprotein, SOJAPROTEIN, hydrolyseret vegetabilsk protein, konserveringsmiddel (E, 262, E 250), antioxidanter (E 331, E 316, E 300), krydderiekstrakt. I naturtarm.