Ingredienser

10,500 kg Oksekød, hakket (16-18% fedt)

4,500 kg Isvand

1,000 kg Mexico Griller FB

0,140 kg Nitritsalt (DK40011)

16.14 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

OKSEGRILLER

Opskriftnr: 27-0073

Fremstilling
Oksekødet hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Det hakkede kød blandes godt med kogesalt og Mexico Griller FB.

Tilsæt vandet og ælt det hele godt sammen.

Stopning
Farsen stoppes i Lammetarme kal. 22/24 (DK99033).

Tørring
Ved 60°C i ca. 25 min.

Rygning
Ved 70°C ca. 30 min.

Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på ca. 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 7,5% af det færdige produkt.
:Oksekød 70 g, vand, salt, HVEDEMEL, kartoffelstivelse, krydderier (persille, paprika, løg, spidskommen, peber), dextrose, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), stabilisator (E 451), ærtefibre, ærteprotein, SOJAPROTEIN, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakt konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.