Ingredienser

3,000 kg Snitter u/svær

3,000 kg Svinekød (8-10% fedt)

3,000 kg Svinelever, afpudset

1,000 kg Varm suppe

0,370 kg Hvidløgspaté FB

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK99015)

0,100 kg Nitritsalt (DK40011)

10.57 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HVIDLØGSPATE

Opskriftnr: 33-0013

Fremstilling
Snitter og kød koges ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.

Leveren vandes ud, og hakkes på 3 mm skiven.

Det kogte kød/snitter hakkes på 3 mm skiven.

 Heri blandes krydderiblandingen, alt saltet samt den varme suppe.

Til sidst røres den hakkede lever i massen.

Bagning
Patemassen fyldes i pateforme og bages i vandbad ved 100°C til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Efter afkøling pyntes pateen med passende garniture og sky.

Serveringsforslag
Serveres koldt som pålæg på div. brødtyper.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 8% af det færdige produkt.
Svinekød 39%, svinelever 31%, svinekødssnitter, suppe (afkog fra kød og fedt), salt, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), dextrose, krydderier (hvidløg, SENNEP, peber, ingefær), LAKTOSE, kartoffelstivelse, HVEDEFIBRE, gærekstrakt, konserveringsmiddel (E 250).