
Ingredienser
3,000 kg Grisekød (8-10% fedt)
3,000 kg Griselever, afpudset
3,000 kg Snitter u/svær
1,000 kg Varm suppe
0,370 kg Hvidløgspaté FB
0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)
0,100 kg Nitritsalt (DK40018)
10.57 kg
Læg varer i kurv
HVIDLØGSPATE
Opskriftnr: 33-0013
Fremstilling
Snitter og kød koges ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.
Leveren vandes ud, og hakkes på 3 mm skiven.
Det kogte kød/snitter hakkes på 3 mm skiven.
Heri blandes krydderiblandingen, alt saltet samt den varme suppe.
Til sidst røres den hakkede lever i massen.
Bagning
Patemassen fyldes i pateforme og bages i vandbad ved 100°C til en kernetemperatur på 75°C.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Efter afkøling pyntes pateen med passende garniture og sky.
Serveringsforslag
Serveres koldt som pålæg på div. brødtyper.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 8% af det færdige produkt.
Grisekød 39%, griselever 31%, grisekødssnitter, suppe (afkog fra kød og fedt), salt, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), dextrose, krydderier (hvidløg, SENNEP, peber, ingefær), LAKTOSE, kartoffelstivelse, HVEDEFIBRE, gærekstrakt, konserveringsmiddel (E 250).