
Ingredienser
4,000 kg Snitter u/svær
4,000 kg Svinekød (8-14% fedt)
2,000 kg Isvand
1,000 kg Ost, revet
0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK99015)
0,100 kg Krydderiblanding til Wiener/Frankfurter, rød
0,100 kg Nitritsalt (DK40011)
0,070 kg Lynprofi FC 7 (I09090)
0,030 kg Chili rød med frø, knust (E9770)
0,030 kg Profrisk EU
11.43 kg
Læg varer i kurv
CHILI CHEESE GRILLER
Opskriftnr: 27-0368
Fremstilling
Svinekød og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles på køl.
Svinekødet kommes op i lynhakkeren og lynes tørt nogle omgange, hvorefter alt saltet, Lynprofi FC 7, og 2/3 af isvandet tilsættes.
Når dette er lynet fint ud tilsættes de hakkede snitter, Profrisk EU, Krydderiblanding til Wiener/Frankfurter, rød, Chili, knust og det resterende isvand og der lynes til en god emulsion er opnået.
Den revede ost mixes i ved de sidste par omgange til det er jævnt fordelt i farsen.
Sluttemperatur 12-14°C.
Stopning
Farsen stoppes i Svinetarme kal. 28/30 (DK99030) eller anden ønsket tarm.
Tørring
Ved 50°C i ca. 30 min.
Rygning
Ved 70°C i ca. 30 min. eller til ønskede farve er opnået.
Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C. Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 7,5% af det færdige produkt.
Svinekød 47%, svinekødssnitter 29%, vand, OST 10%, salt, krydderier (chili, muskat, koriander), dextrose, smagsforstærker (E 621), krydderiekstrakter, stabilisator (E 451), antioxidanter (E 301, E 330, E 331, E 316, E 300), krydderiekstrakter, konserveringsmidler (E 262, E 250). I naturtarm.