Ingredienser

4,000 kg Snitter u/svær

4,000 kg Svinekød (8-14% fedt)

2,000 kg Isvand

1,000 kg Ost, revet

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK99015)

0,100 kg Krydderblanding til Wierner/frankfurter Rød

0,100 kg Nitritsalt (DK40011)

0,070 kg Lynprofi FC 7 (I09090)

0,030 kg Chili, Frø Knust

0,030 kg Profrisk EU

11.43 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

CHILI CHEESE GRILLER

Opskriftnr: 27-0368

Fremstilling
Svinekød og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles på køl.

Svinekødet kommes op i lynhakkeren og lynes tørt nogle omgange, hvorefter alt saltet, Lynprofi FC 7, og 2/3 af isvandet tilsættes.

Når dette er lynet fint ud tilsættes de hakkede snitter, Profrisk EU, Krydderiblanding til Wiener/Frankfurter, rød, Chili, knust og det resterende isvand og der lynes til en god emulsion er opnået.

Den revede ost mixes i ved de sidste par omgange til det er jævnt fordelt i farsen.

Sluttemperatur 12-14°C.

Stopning
Farsen stoppes i Svinetarme kal. 28/30 (DK99030) eller anden ønsket tarm.

Tørring
Ved 50°C i ca. 30 min.

Rygning
Ved 70°C i ca. 30 min. eller til ønskede farve er opnået.

Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C. Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 7,5% af det færdige produkt. 
Svinekød 47%, svinekødssnitter 29%, vand, OST 10%, salt, krydderier (chili, muskat, koriander), dextrose, smagsforstærker (E 621), krydderiekstrakter, stabilisator (E 451), antioxidanter (E 301, E 330, E 331, E 316, E 300), krydderiekstrakter, konserveringsmidler (E 262, E 250). I naturtarm.