
Ingredienser
6,500 kg Grisekød (16-18% fedt)
4,500 kg Isvand
4,000 kg Oksekød (16-18% fedt)
1,000 kg Mexico Griller FB
0,140 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)
0,030 kg Profrisk EU
16.17 kg
Læg varer i kurv
MEXICO GRILLER
Opskriftnr: 27-0223
Fremstilling
Okse- og grisekødet blandes og hakkes igennem 3 mm hulskiven.
Det hakkede kød blandes godt med kogesalt, Profrisk EU og Mexico Griller FB.
Isvandet tilsættes gradvist og farsen æltes grundigt.
Stopning
Farsen stoppes i grisetarme 28/30 (DK99030).
Varmebehandles før salg.
Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 7,5% af det færdige produkt.
Grisekød 44%, oksekød 27%,vand, salt, HVEDEMEL, kartoffelstivelse, krydderier (persille, paprika, løg, spidskommen, peber), salt, dextrose, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), stabilisator (E 451), ærtefibre, ærteprotein, SOJAPROTEIN, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E 262), antioxidanter (E 331, E 300, E 316).