Ingredienser

0,600 kg Ris, kogte, kolde

0,500 kg Kyllingebryster, stegt

0,100 kg Peberfrugter i tern, forskellige farver

0,090 kg Dekora Marilet Madras

0,080 kg Porrer, i ringe

0,060 kg Ananas i stykker

1.43 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KARRY MADRAS RIS MED KYLLING OG PEBERFRUGTER

Opskriftnr: 85-0159

Fremstilling
De kogte kolde ris blandes med den afvejede mængde Dekora Marilet Madras og porrer i ringe.

Risblandingen lægges i bunden af en ovnfast emballage, hvorpå kyllingebrysterne lægges.

Ananas i stykker og peberfrugterne fordeles til sidst hen over retten.

Tilberedning
Kunden tilsætter fløde til retten før tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 20 min. eller til kødet er gennemvarmt.

Serveringsforslag
Kan serveres med frisk bagt baguette.

Ingredienser:
Kogte ris 42%, stegte kyllingebryster 36%, peberfrugter 7%, marinade 6% (vand, rapsolie, krydderier (SENNEP, paprika, karry, løg, persille), salt, glucosesirup, krydderiekstrakter, tomat pulver, MÆLKEPROTEIN, eddike, stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211)), porrer 5%, ananas 4%.