Ingredienser

7,600 kg Kyllingekød, hakket (3-6% fedt)

2,400 kg Isvand

0,200 kg Dekora Hawai (I51440)

0,180 kg Superbinder Rød

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK99015)

0,100 kg Nitritsalt (DK40011)

10.58 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HAWAI KRYDRET KYLLINGESTEG

Opskriftnr: 21-0053

Fremstilling
Det hakkede kyllingekød kommes op i lynhakkeren og lynes tørt nogle omgange, hvorefter alt saltet og Superbinder Rød tilsættes.

Isvandet tilsættes gradvist og der køres til en god emulsion er opnået.

1/4 del af Dekora Hawai tilsættes ved de sidste par omgange.

Sluttemperatur 12-14°C.

Farsen kommes i passende forme og den resterende mængde Dekora Hawai drysses på toppen af stegene.

Varmebehandling
Stegene varmebehandles over vandbad ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Serveringsforslag
Serveres kold som pålæg.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
Kyllingkød 80%, vand, salt, krydderi (paprika, SENNEP, peber, løg, tomat), kartoffelstivelse, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), stabilisator (E 451), dextrose, maltodextrin, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakter, antioxidant (E 300), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top