
Ingredienser
10,500 kg Grisekød (16-18% fedt)
4,500 kg Isvand
0,975 kg Fransk Hvidløgsgriller FB
0,030 kg Profrisk EU
0,020 kg Hvidløg, Granuleret. (E0800)
16.025 kg
Læg varer i kurv
HVIDLØGSGRILLER
Opskriftnr: 27-0221
Fremstilling
Kødet hakkes igennem 3 mm hulskiven.
Det hakkede kød blandes med Fransk Hvidløgsgriller FB, Profrisk EU og granuleret hvidløg.
Isvand tilsættes gradvist og farsen æltes grundigt.
Stopning
Farsen stoppes i grisetarme 28/30 (DK99030).
Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Serveringsforslag
Serveres f.eks. med varm kartoffelsalat og grovbrød.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 7,5% på det færdige produkt:
Grisekød 71%, vand, salt, ærtefibre, krydderier (paprika, løg, chili, hvidløg, SELLERI), modificeret kartoffelstivelse (E 1412), dextrose, stabilisator (E 451), hydrolyseret vegetabilsk protein, konserveringsmiddel (E 262), antioxidanter (E 331, E 316, E 300). I naturtarm.