Ingredienser

3,200 kg Snitter u/svær

3,200 kg Svinekød (16-18% fedt)

2,500 kg Oksekød (16-18% fedt)

2,100 kg Isvand

0,850 kg Frankfurterblanding FB nr. 563

0,600 kg Gorgonzola, mild

0,600 kg Hasselnødder

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK99015)

13.15 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HASSELNØDDEPØLSE MED GORGONZOLA - KOGT

Opskriftnr: 27-0211

Fremstilling
Snitter, okse- og svinekødet hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Oksekødet lynes tørt nogle omgange sammen med saltet og halvdelen af isvandet.

Derefter tilsættes Frankfurterblanding FB nr. 563, gorgonzolaen, svinekødet og det resterende isvand.

Der køres til en god emulsion er opnået.

De hakkede snitter tilsættes og der lynes til ønskede finhed.

Hasselnødderne køres med de sidste omgange.

Sluttemperatur 12-14°C.

Stopning
Farsen fyldes i Lammetarme kal. 22/24 (DK99033).

Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 7,5% af det færdige produkt.
Svinekød 31%, svinekødssnitter, oksekød 21%, vand, GORGONZOLA 5%, HASSELNØDDER 5%, kartoffelstivelse, HVEDEMEL, MÆLKEPROTEIN, salt, krydderier (peber, løg, muskat, paprika, kardemomme), stabilisator (E 451), antioxidant (E 316).