
Ingredienser
5,000 kg Rygspæk u/svær
5,000 kg Svinelever, afpudset
4,000 kg Varm suppe (afkog fra spæk)
1,180 kg Luksus Leverpostej FB uden mel og mælk
15.18 kg
Læg varer i kurv
LEVERPOSTEJ UDEN MEL OG MÆLK
Opskriftnr: 33-0133
Fremstilling
Spækket skæres i mindre stykker, og koges ved 80°C til det er mørt, ca. 35 min.
Leveren renskæres, og udvandes i koldt vand.
Leveren og det kogte spæk hakkes gennem 3 mm hulskiven og blandes med Luksus Leverpostej FB uden mel og mælk.
Suppen tilsættes langsomt under kraftig omrøring.
Hældes i forme.
Tilberedning
Bages i vandbad ved ca. 170-180°C til en kernetemperatur på 75°C (50-60 min.).
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer
Serveringsforslag
Serveres som pålæg, såvel kold som varm.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
Svinelever 37%, svinespæk, suppe (afkog fra fedtet), kartoffelstivelse, krydderier (løg, peber), maltodextrin, salt, ærteprotein, kartoffelfibre, sukker.