
Ingredienser
5,550 kg Grisekød (16-18% fedt)
4,000 kg Isvand
3,000 kg Oksekød (16-18% fedt)
2,500 kg Snitter u/svær
1,000 kg Mexico Griller FB
1,000 kg Ost i tern, fast
0,140 kg Nitritsalt (DK40018)
17.19 kg
Læg varer i kurv
AMERIKANSK GRILLPØLSE
Opskriftnr: 27-0078
Fremstilling
Snitterne hakkes igennem 3 mm hulskiven.
Okse- og grisekødet blandes og hakkes igennem 3 mm hulskiven, hvorefter det lynes tørt nogle omgange.
Salt, Mexico Griller FB og 2/3 af isvandet tilsættes og der lynes til en god binding er opnået.
Til sidst tilsættes de hakkede snitter og det resterende isvand.
Der lynes til den ønskede finhed.
Ost i tern mixes tilslut i, til de er jævnt fordelt.
Sluttemperatur 12-14°C.
Stopning
Farsen stoppes i Lammetarme kal. 22/24 (DK99033).
Varmebehandles før salg.
Tørring
Ved 60°C i ca. 25 min.
Rygning
Ved 70°C i ca. 30 min., eller til den ønskede farve er opnået.
Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 7,5% af det færdige produkt.
Grisekød 38%, vand, oksekød 19%, grisekødssnitter, OST 6%, salt, HVEDEMEL, kartoffelstivelse, krydderier (persille, paprika, løg, spidskommen, peber), dextrose, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), stabilisator (E 451), ærtefibre, ærteprotein, SOJAPROTEIN, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.