Ingredienser

3,800 kg Snitter u/svær

3,000 kg Svinekød (8-10% fedt)

2,400 kg Koldt vand

1,000 kg Kartofler, rå

0,180 kg Superbinder Rød

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK99015)

0,100 kg Nitritsalt (DK40011)

0,060 kg Pålægspølse Aufschnitt

10.64 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KARTOFFELBRATEN

Opskriftnr: 23-0038

Fremstilling
Kødet hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Snitterne hakkes igennem 3 mm hulskiven og stilles i kølerum.

Det hakkede svinekød komme op i lynhakkeren og lynes tørt nogle omgange, hvorefter alt saltet og Superbinder rød tilsættes sammen med ca. 4/5 af isvandet.

Når dette er lynet fint ud tilsættes de hakkede snitter, og det resterende isvand.

Sluttemperatur på 12-14°C.

Kartoflerne tilsættes de sidste par omgange.

Farsen fyldes evt. i alubakker.

Varmebehandles før salg.

Varmebehandling
Farsbrødet kan evt. pensles, hvorefter det bages i vandbad ved 160°C til en kernetempeatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Tilberedning
Varmes i en ovn ved 140°C i ca. 15-20 min., eller skæres i skiver og steges på en varm pande med fedtstof.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
Svinekød 39%, svinekødssnitter 32%, vand, kartofler 10%, salt, kartoffelstivelse, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), stabilisator (E 451), dextrose, krydderier (tomat, peber, muskat, ingefær, SENNEP, persille, koriander, fenikel), maltodextrin, hydrolyseret vegetabilsk protein, citronskal, krydderiekstrakter, antioxidant (E 300), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top