
Ingredienser
8,000 kg Grisekød (8-14% fedt)
3,500 kg Koldt vand
1,000 kg Luksus Fars uden mel og mælk (G88710)
12.5 kg
Læg varer i kurv
MEDISTER UDEN MEL OG MÆLK
Opskriftnr: 26-0137
Fremstilling
Grisekødet hakkes igennem 3 mm hulskiven.
Kødet fyldes i lynhakkeren og mixes/lynes med isvand og Luksus Fars uden mel og mælk til en god emulsion og den ønskede grovhed er opnået.
Stopning
Farsen stoppes i grisetarme.
Tilberedning
Koges ved 80°C i ca. 15-20 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.
Kan ligeledes pandesteges.
Serveringsforslag
Kan serveres med stuvet hvidkål og rødbeder.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Grisekød 64%, vand, kartoffelstivelse, salt, løg, dextrose, surhedregulerendemiddel (E 331), krydderier (peber, muskat). I naturtarm.