Ingredienser

8,000 kg Svinekød (16-18% fedt)

4,000 kg Varm suppe (afkog fra svinekødet)

0,480 kg Kryddersylte FB

0,300 kg Profrisk Optimal, Flydende

0,080 kg Nitritsalt (DK40011)

12.86 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KRYDDERSYLTE OPTIMAL

Opskriftnr: 34-0051

Fremstilling
Svinekødet skæres i mindre stykker, og forsaltes natten over med nitritsalt.

Efter endt saltning koges det forsaltede kød ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.

Kødet skæres i passende ternstørrelse (evt. på lynhakker).

Suppen sies, afvejes og bringes i kog.

Kryddersylte FB tilsættes under kraftig omrøring.

Det kogte kød, Profrisk Optimal, flydende og suppen blandes, og hældes i forme.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Serveringsforslag
Serveres koldt som pålæg med sennep og rødbeder på diverse typer brød.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Svinekød 62%, suppe (afkog fra kødet), surhedsregulerendemidler (E 325, E 262), gelatine (svine), salt, krydderier (løg, peber, allehånde), dextrose, LAKTOSE, hydrolyseret vegetabilsk protein, farin, konserveringsmiddel (E 250).