
Ingredienser
8,000 kg Svinekød (16-18% fedt)
4,000 kg Varm suppe (afkog fra svinekødet)
0,480 kg Kryddersylte FB
0,300 kg Profrisk Optimal, Flydende
0,080 kg Nitritsalt (DK40011)
12.86 kg
Læg varer i kurv
KRYDDERSYLTE OPTIMAL
Opskriftnr: 34-0051
Fremstilling
Svinekødet skæres i mindre stykker, og forsaltes natten over med nitritsalt.
Efter endt saltning koges det forsaltede kød ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.
Kødet skæres i passende ternstørrelse (evt. på lynhakker).
Suppen sies, afvejes og bringes i kog.
Kryddersylte FB tilsættes under kraftig omrøring.
Det kogte kød, Profrisk Optimal, flydende og suppen blandes, og hældes i forme.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Serveringsforslag
Serveres koldt som pålæg med sennep og rødbeder på diverse typer brød.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Svinekød 62%, suppe (afkog fra kødet), surhedsregulerendemidler (E 325, E 262), gelatine (svine), salt, krydderier (løg, peber, allehånde), dextrose, LAKTOSE, hydrolyseret vegetabilsk protein, farin, konserveringsmiddel (E 250).