Ingredienser

7,500 kg Oksekød (15-18% fedt)

2,500 kg Isvand

0,850 kg Krydderiblanding Umami Pølse

0,100 kg Nitritsalt (DK40011)

10.95 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

OKSEGRILLER - UMAMI

Opskriftnr: 27-0393

Fremstilling
Oksekødet hakkes igennem 3 mm hulskiven og kommes op i lynhakkeren hvor det lynes tørt nogle omgange.

Nitritsalt og Krydderiblanding Umami Pølse tilsættes og isvandet tilsættes gradvist.

Der lynes til en god emulsion og den ønskede grovhed er opnået.

Sluttemperatur ca. 12-14°C.

Stopning
Stoppes i Lammetarme kal. 22/24 (DK99033).

Tørring
Ved 50°C i ca. 20 min.

Rygning
Ved 70°C i ca. 30 min. eller til en pæn gylden farve er opnået.

Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Tilberedning
Steges på en varm pande med fedtstof i ca. 15-18 min.

Er ligeledes velegnet til grill.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 7,5% af det færdige produkt. 
Oksekød 74%, vand, salt, kartoffelstivelse, kartoffelpulver, dextrose, krydderier (løg, hvidløg, chili, persille, peber, løvstikke), stabilisator (E 451), tomat, paprikafrugt, tangpulver, champignonpulver, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).