Ingredienser

6,500 kg Varm suppe

6,000 kg Svinelever, afpudset

2,500 kg Kartofler (kogte/kolde)

2,250 kg Leverpostejblanding FB nr. 10501

2,000 kg Spæk, kogt

19.25 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FEDTREDUCERET LEVERPOSTEJ M/KARTOFFEL

Opskriftnr: 33-0079

Fremstilling
Spækket skæres i tern ca. 5 x 5 cm, og koges ved 80°C til det er mørt ca. 35 min.

Kartoflerne koges ved 80°C ca. 20 min.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Leveren renskæres og udvandes i koldt vand.

Leveren, det kogte spæk og kartofler wulffes gennem 3 mm hulskiven og blandes med Leverpostejblanding FB nr. 10501.

Suppen tilsættes af 2-3 gange under kraftig omrøring, og massen æltes godt.

Massen hældes i aluforme.

Skal varmebehandles før salg.

Varmebehandling
Bages i vandbad ved ca. 160-180°C til en kerntemperatur på 75°C (50 min. - 1 time).

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
Svinelever 35%, suppe (afkog fra fedtet), kogte kartofler 14%, spæk 12%, HVEDEMEL, dextrose, salt, krydderier (løg, peber), SKUMMETMÆLKSPULVER, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidanter (E 331, E 330), SOJAPROTEIN, stabilisator (E 451).

Næringsberegning pr. 100 g
Energi: 655 kJ/155 kcal
Protein: 10 g
Kulhydrat: 8 g
Fedt: 10 g