Ingredienser

3,000 kg Afsværede snitter/bugstrimler

3,000 kg Svinekød (8-10% fedt)

3,000 kg Svinelever, afpudset

1,000 kg Varm suppe

0,420 kg Fransk Krydderurtepaté FB

0,250 kg Jalapenos syltet i skiver, hot, drænet

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK99015)

0,100 kg Nitritsalt (DK40011)

10.87 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HOT JALAPENO PATE

Opskriftnr: 33-0120

Fremstilling
Snitter, fedtafpuds og kød koges mørt.

Leveren vandes ud og hakkes på 3 mm hulskiven.

Det kogte kød/snitter/fedtafpuds hakkes på 5 mm hulskiven.

Krydderiblandingen, alt saltet samt den varme suppe iblandes.

Til sidst tilsættes det hakkede lever.

Der lynes til den ønskede finhed er opnået.

Den afvejede mængde Jalapeno køres med de sidste omgange.

Patemassen fyldes i Flexi-boxe og bages i vandbad ved 100°C til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Efter afkøling pyntes pateen med passende garniture og Patesky (I07800).

Serveringsforslag
Serveres koldt som pålæg på friskbagt brød.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 9% af det færdige produkt.
Svinekød 38%, svinelever 30%, svinekødssnitter, suppe (afkog fra kød og fedt), jalapeno chili 2,5%, salt, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), dextrose, krydderier (paprika, løg, merian, SENNEP, SELLERI), kartoffelstivelse, ærtefibre, gærekstrakt, konserveringsmiddel (E 250).