Ingredienser

3,000 kg Grisekød (8-14% fedt)

3,000 kg Snitter u/svær

2,000 kg Isvand

1,000 kg Oksekød (8-14% fedt)

1,000 kg Ost, revet

0,340 kg Grillpølse Frækkert FB

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,050 kg Chili rød med frø, knust (E9770)

0,030 kg Profrisk EU

10.52 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

CHILLI CHEESE GRILLER

Opskriftnr: 27-0405

Fremstilling
Grise- oksekød og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles i kølerum.

Grise- og oksekødet kommes op i lynhakkeren og lynes tørt nogle omgange, hvorefter Nitritsalt, Grillpølse Frækkert FB og 2/3 af isvandet tilsættes.

Når dette er lynet fint ud tilsættes de hakkede snitter, Profrisk EU og det resterende isvand og der lynes til en god emulsion er opnået.

Revet ost og Chili, knust, hot tilsættes ved de sidste par omgange, så det bliver jævnt fordelt i farsen.

Sluttemperatur 12-14°C.

Stopning
Farsen stoppes i Grisetarme kal. 28/30 (DK99030).

Tørring
Ved 45°C i ca. 30 min.

Rygning
Ved 70°C i ca. 30 min. eller til ønskede farve er opnået.

Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C. Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 7,5% af det færdige produkt.
Grisekød 38%, grisekødssnitter 23%, vand, oksekød 10%, OST 10%, salt, dextrose, kartoffelstivelse, modificeret kartoffelstivelse (E 1412),stabilisator (E 451), krydderier (chili, koriander, merian, muskatblomme, peber), hydrolyseret vegetabilsk protein, tomatpulver, krydderiekstrakt, antioxidanter (E 331, E 316, E 300), konserveringsmidler (E 262, E 250). I naturtarm. Kogt og røget.

Go to Top