Ingredienser

0,800 kg Kartofler, forkogte

0,500 kg Kyllingebryster, stegt

0,080 kg Dekora®Marilet Hvidløg/Rosmarin

0,060 kg Bacon i skiver

1.44 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KYLLINGEBRYST PÅ BUND AF HVIDLØG/ROSMARIN MAR. KARTOFLER

Opskriftnr: 85-0150

Fremstilling
Kartoflerne marineres i den afvejede mængde Dekora Marilet Hvidløg/rosmarin.

De marinerede kartofler lægges i bunden af en ovnfast emballage, herpå lægges de stegte kyllingebryster.

Til sidst lægges der en skive bacon på hvert kyllingebryst.

Tilberedning
Kunden kan evt. tilsætte fløde til retten før tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 20 min.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret med blandet salat til.

Ingredienser:
Kartofler 55%, kylligebryster 35%, marinade 6% (rapsolie (delvis hærdet), krydderier (hvidløg, rosmarin, persille, ingefær, purløg), salt, sukker, spinat), bacon 4%.