Ingredienser

0,600 kg Ris, kogte, kolde

0,500 kg Kyllingebryster, stegt

0,100 kg Paprika i strimler, syltede

0,100 kg Rød Pestosauce 100 g pose (G82640)

0,060 kg Bacon i tern u/brusk, u/svær

0,050 kg Bønner, grønne, blancherede

0,030 kg Løg i tern, frosne

1.44 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KYLLINGEBRYSTER PÅ BUND AF RISBLANDING MED BØNNER OG PESTOSAUCE

Opskriftnr: 85-0160

Fremstilling
De kogte kolde ris lægges i bunden af en ovnfast emballage.

De syltede paprika i strimler, bønner og løg i tern fordeles jævnt over risene.

De stegte kyllingebryster lægges på ris og grøntsager.

Til sidst fordeles bacon i tern over retten.

Der lægges en 100 g pose Rød Pestosauce i bakken.

Tilberedning
Kunden hælder posens indhold med rød pestosauce over retten sammen med 1/4 fløde.

Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 20 min. eller til kødet er gennemvarmet.

Serveringsforslag
Kan serveres med friskt bagt baguette.

Ingredienser:
Kogte ris 42%, stegte kyllingebryster 34%, syltede paprika 7%, pestosauce 7% (vand, rapsolie, sukker, tomat, salt, OSTEPULVER, krydderier (basilikum, hvidløg), modificeret majsstivelse (E 1422), krydderiekstrakt, stabilisatorer (E 412, E 415), antioxidant (E 330), konserveringsmidler (E 211, E 202)), bacon 4%, bønner 4%, løg 2%.