
Ingredienser
10,000 kg Grisekød (18-20% fedt)
5,000 kg Isvand
1,000 kg Jalapeno Griller FB
0,050 kg Paprikasnips Grøn, 2-3 mm.
0,050 kg Paprikasnips, Rød 2-3 mm.
0,030 kg Profrisk EU
16.13 kg
Læg varer i kurv
JALAPENO GRILLER MED RØD OG GRØN PAPRIKA
Opskriftnr: 26-0105
Fremstilling
Grisekødet hakkes igennem 3 mm hulskiven.
Det hakkede kød kommes i lynhakkeren og lynes/mixes med Jalapeno Griller FB og Profrisk EU, isvandet tilsættes gradvist.
Der lynes/mixes til en god emulsion og den ønskede grovhed er opnået.
Paprikasnips, rød og grøn, kommes i de sidste par omgange.
Sluttemperatur 12-14°C.
Stopning
Farsen stoppes i grisetarme.
Kogning
Ved 80°C til en kernetempeatur på 75°C. Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 7,5% af det færdige produkt.
Grisekød 67%, vand, salt, rød/grøn paprika, krydderier (jalapeno, ingefær, løg, røgede koriander, hvidløg), kartoffelfibre, modificeret majsstivelse (E 1422), dextrose, stabilisator (E 451), hydrolyseret vegetabilsk protein, konserveringsmiddel (E 262), antioxidanter (E 331, E 300, E 316). I naturtarm.