Ingredienser

10,000 kg Svinekød (18-20% fedt)

5,000 kg Isvand

1,000 kg Jalapeno Griller FB

0,050 kg Paprikasnips Grøn, 2-3 mm.

0,050 kg Paprikasnips, Rød 2-3 mm.

0,030 kg Profrisk EU

16.13 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

JALAPENO GRILLER MED RØD OG GRØN PAPRIKA

Opskriftnr: 26-0105

Fremstilling
Svinekødet hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Det hakkede kød kommes i lynhakkeren og lynes/mixes med Jalapeno Griller FB og Profrisk EU, isvandet tilsættes gradvist.

Der lynes/mixes til en god emulsion og den ønskede grovhed er opnået.

Paprikasnips, rød og grøn, kommes i de sidste par omgange.

Sluttemperatur 12-14°C.

Stopning
Farsen stoppes i svinetarme.

Kogning
Ved 80°C til en kernetempeatur på 75°C. Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 7,5% af det færdige produkt.
Svinekød 67%, vand, salt, rød/grøn paprika, krydderier (jalapeno, ingefær, løg, røgede koriander, hvidløg), kartoffelfibre, modificeret majsstivelse (E 1422), dextrose, stabilisator (E 451), hydrolyseret vegetabilsk protein, konserveringsmiddel (E 262), antioxidanter (E 331, E 300, E 316). I naturtarm.