
Ingredienser
9,120 kg Grisekød (10-12% fedt)
0,190 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)
0,110 kg Dextrose
0,090 kg Nitritsalt (DK40018)
0,080 kg Debreziner, Zigeunersalami, Paprikapølse, Kabanossy
0,080 kg Paprika, Rosen
0,020 kg Fortex®Flydende Paprika
0,006 kg Rowu Ferm Fermento
9.696 kg
Læg varer i kurv
CHORIZO PØLSE
Opskriftnr: 13-0107
Fremstilling
Kødet skrottes ned til 20-25 mm, hvorefter det fyldes i tumbleren sammen med de øvrige ingredienser.
Der tumbles i ½ time under vakuum med køl.
Sluttemperatur ca. 0°C.
Stopning
Farsen stoppes i Hukki, kal. 50/30, m/net (T87151)
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 25% af det færdige produkt.
Til 100 g færdigvare er anvendt:
Grisekød 125 g, salt, krydderier (paprika, peber, chili, kommen, koriander, hvidløg), dextrose, glucosesirup, starterkultur, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakter, fortykningsmidler (E 412, E 415), konserveringsmiddel (E 250).