Ingredienser

9,120 kg Svinekød (10-12% fedt)

0,190 kg Kogesalt, fint raffineret (DK99015)

0,110 kg Dextrose

0,090 kg Nitritsalt (DK40011)

0,080 kg Debreziner, Zigeunersalami, Paprikapølse, Kabanossy

0,080 kg Paprika, Rosen

0,020 kg Fortex®Flydende Paprika

0,006 kg Rowu Ferm Fermento

9.696 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

CHORIZO PØLSE

Opskriftnr: 13-0107

Fremstilling
Kødet skrottes ned til 20-25 mm, hvorefter det fyldes i tumbleren sammen med de øvrige ingredienser.

Der tumbles i ½ time under vakuum med køl.

Sluttemperatur ca. 0°C.

Stopning
Farsen stoppes i Hukki, kal. 50/30, m/net (T87151)

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 25% af det færdige produkt.
Til 100 g færdigvare er anvendt:
Svinekød 125 g, salt, krydderier (paprika, peber, chili, kommen, koriander, hvidløg), dextrose, glucosesirup, starterkultur, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakter, fortykningsmidler (E 412, E 415), konserveringsmiddel (E 250).