Ingredienser

10,500 kg Svinekød (16-18% fedt)

4,500 kg Isvand

0,900 kg Grillmedister FB

0,400 kg Jalapeno i skiver, syltede, Banderos

0,200 kg Krydderiblanding Mexican Fajita

16.5 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HOT JALAPENO GRILLER

Opskriftnr: 27-0359

Fremstilling
Kødet hakkes igennem 3 mm hulskiven og fyldes i lynhakkeren.

Grillmedister FB, Krydderiblanding Mexican Fajita og isvand tilsættes og farsen mixes grundigt.

De syltede jalapeno køres med de sidste omgange.

Sluttemperatur 12-14°C.

Stopning
Farsen stoppes i svinetarme kal. 28/30 (DK99030).

Varmebehandles før salg.

Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 7,5% af det færdige produkt.
Svinekød 69%, vand, jalapeno chili 3%, salt, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), krydderier (paprika, chili, spidskommen, løg, peber, hvidløg, persille), ærteprotein, ærtefibre, stabilisator (E 451), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein. I naturtarm.