Ingredienser

3,000 kg Afsværede snitter/bugstrimler

3,000 kg Svinekød (8-10% fedt)

3,000 kg Svinelever, afpudset

1,000 kg Varm suppe

0,420 kg Fransk Krydderurtepaté FB

0,400 kg Valnødder, hakkede

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK99015)

0,100 kg Nitritsalt (DK40011)

11.02 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KRYDDERURTEPATE MED VALNØDDER

Opskriftnr: 33-0118

Fremstilling
Snitter og kød koges mørt.

Leveren vandes ud og hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Det kogte kød og snitter hakkes igennem 5 mm hulskiven.

Krydderiblandingen, alt saltet samt den varme suppe iblandes.

Til sidst tilsættes det hakkede lever.

Der lynes til den ønskede finhed er opnået.

Valnødderne køres med de sidste omgange.

Bagning
Patemassen fyldes i pateforme og bages i vandbad ved 100°C til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Efter afkøling pyntes pateen med passende garniture og Patesky (I07800).

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 9% af det færdige produkt.
Svinekød 38%, svinelever 30%, svinekødssnitter suppe (afkog fra kød og fedt), valnødder 4%, salt, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), dextrose, krydderier (paprika, løg, merian, SENNEP, SELLERI), kartoffelstivelse, ærtefibre, gærekstrakt, konserveringsmiddel (E 250).

Sky
Vand, gelatine, salt, sukker, hydrolyseret vegetabilsk protein.