Ingredienser

6,000 kg Svinekød (15-18% fedt)

4,000 kg Oksekød (8-10% fedt)

1,500 kg Rygspæk u/svær, frosset

0,300 kg Rødvin, økologisk

0,220 kg Kogesalt, fint raffineret (DK99015)

0,180 kg Rowunit®til Spegepølse Westfalenlob

0,100 kg Nitritsalt (DK40011)

0,060 kg Dextrose

0,010 kg Rowu Ferm Fermento

12.37 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

RØDVINSSPEGEPØLSE

Opskriftnr: 13-0112

Fremstilling
Oksekødet hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Det frosne spæk fyldes i lynhakkeren og lynes ned til 2-3 mm. Det skalfrosne svinekød tilsættes sammen med Rowu Ferm Fermento, Rowunit til Spegepølse Westfalenlob og Dextrose.

Der lynes til 2-3 mm.Herefter tilsættes det hakkede oksekød og der lynes til 2 mm.Rødvin og salt tilsættes de sidste omgange.Sluttemperatur ca. 0°C.

Stopning
Dantarm Faser I Mahogny Kal. 55/40 Rødvinsspegepølse (48553).

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 20% af det færdige produkt.Til 100 g færdigvare er anvendt: Svinekød 72 g, oksekød 40 g, spæk, salt, rødvin 3 g, dextrose, krydderier (peber, ingefær, koriander), starterkultur, antioxidanter (E 300, E 330), smagsforstærker (E 621), hydrolyseret vegetabilsk protein, konserveringsmiddel (E 250).