Ingredienser

2,500 kg Oksekød, hakket (10-12% fedt)

2,500 kg Svinekød (10-12% fedt)

2,300 kg Koldt vand

0,880 kg Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode

0,250 kg Krydderpanade Vario

0,080 kg Dekora®Porrer Hvidløg

8.51 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FARSRULLE MED PORRER HVIDLØG

Opskriftnr: 99-0011

Fremstilling
Kødet hakkes igennem 3 mm hulskiven, hvorefter det blandes grundigt med Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode, koldt vand og Dekora Porrer Hvidløg.

Farsen portioneres op i ruller af ca. 150 g/stk. hvorefter de rulles i den afvejede mængde Krydderpanade Vario.

Rullerne steges i en forvarmet ovn ved 175°C til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Tilberedning
Opvarmes i en forvarmet ovn i ca. 15 min. ved 160°C.

Kan ligeledes opvarmes i mikrobølgeovn.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med stuvet hvidkål.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
Svinekød 33%, oksekød 33%, vand, HVEDEMEL, porrer, rasp (HVEDEMEL, gær, salt), krydderier (løg, peber, hvidløg paprika), salt, kartoffelstivelse, SKUMMETMÆLKSPULVER, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), hydrolyseret vegetabilsk protein, eddike, MÆLKEPROTEIN, antioxidant (E 330).

Go to Top