Ingredienser

3,500 kg Svinekød, hakket (8-12 % fedt)

2,000 kg Koldt vand

1,500 kg Oksekød, hakket (8-12% fedt)

1,000 kg Bacon i skiver

0,880 kg Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode

0,300 kg Dekora®Svampe Tranebær

9.18 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BACONRULLE MED SVAMPE TRANEBÆR

Opskriftnr: 020-990012

Fremstilling
Kødet hakkes igennem 3 mm hulskiven, hvorefter det blandes grundigt med Luksusfrikadelleblanding FB Den Knaldgode, koldt vand og Dekora Svampe Tranebær.

Farsen portioneres op i ruller af ca. 150 g/stk. hvorefter der rulles skiver af bacon omkring.

Rullerne steges i en forvarmet ovn ved 175°C til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Tilberedning
Opvarmes i en forvarmet ovn i ca. 15 min. ved 160°C.

Kan ligeledes opvarmes i mikrobølgeovn.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med frisk rødkålssalat, kartofler og rødvinsauce.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
Svinekød 42%, oksekød 18%, vand, bacon 12%, HVEDEMEL, tørrede tranebær, krydderier (løg, peber), salt kartoffelstivelse, svampe (champignon, Carl Johan, kantarel), SKUMMETMÆLKSPULVER, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), hydrolyseret vegetabilsk protein, eddike.

Dessinnr.
I07310: Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode, 0,879 kg/ps, Dessinnr.: 114081
I94880: Dekora Svampe Tranebær, 0,500 kg/ps, Dessinnr.: 114915

Go to Top