
Ingredienser
3,500 kg Svinekød, hakket (8-12 % fedt)
2,000 kg Koldt vand
1,500 kg Oksekød, hakket (8-12% fedt)
1,000 kg Bacon i skiver
0,880 kg Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode
0,300 kg Dekora®Svampe Tranebær
9.18 kg
Læg varer i kurv
BACONRULLE MED SVAMPE TRANEBÆR
Opskriftnr: 020-990012
Fremstilling
Kødet hakkes igennem 3 mm hulskiven, hvorefter det blandes grundigt med Luksusfrikadelleblanding FB Den Knaldgode, koldt vand og Dekora Svampe Tranebær.
Farsen portioneres op i ruller af ca. 150 g/stk. hvorefter der rulles skiver af bacon omkring.
Rullerne steges i en forvarmet ovn ved 175°C til en kernetemperatur på 75°C.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Tilberedning
Opvarmes i en forvarmet ovn i ca. 15 min. ved 160°C.
Kan ligeledes opvarmes i mikrobølgeovn.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med frisk rødkålssalat, kartofler og rødvinsauce.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
Svinekød 42%, oksekød 18%, vand, bacon 12%, HVEDEMEL, tørrede tranebær, krydderier (løg, peber), salt kartoffelstivelse, svampe (champignon, Carl Johan, kantarel), SKUMMETMÆLKSPULVER, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), hydrolyseret vegetabilsk protein, eddike.
Dessinnr.
I07310: Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode, 0,879 kg/ps, Dessinnr.: 114081
I94880: Dekora Svampe Tranebær, 0,500 kg/ps, Dessinnr.: 114915