Ingredienser

2,500 kg Koldt vand

2,500 kg Oksekød (8-14% fedt)

0,660 kg Hackso (I53000)

0,600 kg X-tra bacon i tern (fra butik)

0,540 kg Butterdej, fersk, Wewalka 270 g

0,340 kg Coop Champignon i skiver, syltede (fra butik)

0,330 kg Coop syltet rød paprika, 165 g drænet

0,010 kg Basilikum, Skåret.

7.48 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

OKSEKØDSPIE

Opskriftnr: 020-970057

Fremstilling
Bacon, oksekød, champignon og peberfrugt svitses i en gryde.

Vand, Hackso og Basilikum tilsættes under omrøring og retten simrer i ca. 10 min.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Kødsaucen kommes op i en ovnfast salgsemballage.

Butterdejen skæres i strimler og ligges ovenpå kødsaucen, som et gitterlåg.

Tilberedning
Pien varmes i ovnen ved 175°C i ca. 20 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.

Serveringsforslag
Kan serveres med pasta- eller tomatsalat samt et friskbagt flute.

Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 8 portioner af ca. 800 g.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt. 
Oksekød, 37%, vand, bacon, BUTTERDEJ 8%, syltet peberfrugt, champignon, krydderier (basilikum,tomat, løg, hvidløg, SELLERI), smagsforstærker (E 621), LAKTOSE, salt, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), kartoffelstivelse, krydderiekstrakt.

Dessinnr.
I53002: Hackso 1,000 kg/ps Dessinnr.: 114292
E1200: Basilikum, skåret 1,0 kg/ps Dessinnr.: 131599
Coop Champignon i skiver Dessinnr.: 060547
Xtra bacon i tern, 200 g Dessinnr.: 665585
Butterdej fersk, Wewalka 270 g Dessinnr.: 105003

Go to Top