Ingredienser

3,500 kg Svinekød (10-12% fedt)

2,000 kg Koldt vand

1,500 kg Oksekød, hakket (10-12% fedt)

0,880 kg Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode

0,190 kg Dekora®Gyros

8.07 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRÆSK FARSBRØD

Opskriftnr: 99-0010

Fremstilling
Kødet hakkes igennem 3 mm hulskiven, hvorefter det blandes grundigt med Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode, koldt vand og den afvejede mængde Dekora Gyros.

Farsen fyldes i aluforme.

Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 50 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Tilberedning
Opvarmes i forvarmet ovn ca. 20 min. ved 160°C.

Kan ligeledes opvarmes i mikrobølgeovn.

Ingredienser:
Er beregnet på et svind på 10%.
Svinekød 48%, oksekød 21%, vand, HVEDEMEL, krydderier (løg, peber, persille, oregano, paprika, ingefær, koriander, SELLERI, hvidløg), salt, kartoffelstivelse, SKUMMETMÆLKSPULVER, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), hydrolyseret vegetabilsk protein, eddike, dextrose.

Go to Top