Ingredienser

1,000 kg Koldt vand

0,500 kg Oksekød, hakket (8-14% fedt)

0,300 kg Majs, frosne

0,200 kg Coop røde kidneybønner (fra butik)

0,200 kg Hackso (I53000)

2.2 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

CHILI CON CARNE

Opskriftnr: 020-970023

Fremstilling
Det hakkede oksekød brunes i en gryde, vandet tilsættes som bringes i kog og retten koges i ca. 10 min.

Den afvejede mængde Hackso tilsættes under omrøring.

Lad kødsaucen småkoge et par minutter.

Til sidst tilsættes de afdryppede bønner og majs og sovsen koges yderligere et par minutter under forsigtig omrøring.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Tilberedning hos forbruger
Kødsaucen varmes i mikrobølgeovn eller i en gryde ved svag varme.

Serveringsforslag
Kan serveres med ris og tomatsalsa.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
Vand, oksekød 25%, majs, kidneybønner, krydderier (tomat, løg, hvidløg, SELLERI), smagsforstærker (E 621), LAKTOSE, salt, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), kartoffelstivelse, krydderiekstrakt.

Dessinnr.
I53002: Hackso 1kg/ps Dessinnr. 114292
Coop Røde kidneybønner Dessinnr. 102446


Go to Top