Ingredienser

11,000 kg Svinebov u/snitte

2,000 kg Varm suppe (afkog fra svinekødet)

0,300 kg Løg, tørrede 2-5 mm

0,300 kg Sylteklar m/smag

0,110 kg Nitritsalt (DK40011)

0,060 kg Peber, Hvid, Pulver (E0505)

13.77 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SYLTE MED LØG

Opskriftnr: 34-0031

Fremstilling
Svinekødet skæres i mindre stykker og forsaltes natten over med Nitritsalt.

Kød og Løg i ringe og skiver, tørrede koges i (6,000 kg vand) ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.

Kødet skæres i passende ternstørrelse (evt. på lynhakker).

Suppen sies, afvejes (2,000 kg) og bringes i kog.

Peber og Sylteklar m/smag tilsættes under omrøring.

Det kogte kød og suppen blandes og hældes i forme.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Serveringsforslag
Serveres koldt som pålæg med sennep og rødbeder på et godt stykke rugbrød.

Ingredienser:
Svinekød 80%, suppe (afkog fra kødet), løg 2%, gelatine, salt, peber, sukker, dextrose, konserveringsmidler (E 262, E 250), hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 330).