Ingredienser

2,000 kg Andebryst u/ben, m/skind

1,000 kg Æbler i både

0,400 kg Rødløg i både

0,300 kg Dekora®Marilet Citronpeber

0,250 kg Hvidløg, syltede, drænet

0,120 kg Stikkelsbær

4.07 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

CITRONPEBER MAR. ANDEBRYST PÅ BUND AF ÆBLER OG STIKKELSBÆR

Opskriftnr: 85-0143

Fremstilling
Skindet på andebrysterne krydssnittes og marineres i den afvejede mængde Dekora Marilet Citronpeber.

Rødløg, æbler og hvidløg og stikkelsbær blandes og lægges som bund på stegefilm, herpå lægges det marineret andebryst.

Stegefilmen lukkes med tråd rød/hvid (D98005).

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180°C i ca. 25-35 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.

Lad stegen hvile i ca. 10 min. før udskæring.

Serveringsforslag
Kan serveres med kartofler og rødvinssauce.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Andebryst 49%, æbler 25%, rødløg 10%, marinade 7% (rapsolie (delvis hærdet), krydderier (peber, paprika, timian, citron, hvidløg), salt, sukker, krydderiekstrakter), hvidløg 6%, stikkelsbær 3%.