Ingredienser

6,500 kg Varm suppe

6,000 kg Svinelever, afpudset

4,500 kg Spæk, kogt

2,250 kg Leverpostejblanding FB nr. 10501

19.25 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HJEMMELAVET LEVERPOSTEJ - BAGT

Opskriftnr: 33-0050

Fremstilling
Spækket skæres i små stykker, og koges ved 80°C til det er mørt, ca. 35 min.

Leveren renskæres, og udvandes i koldt vand.

Leveren og det kogte spæk wulffes gennem 3 mm hulskiven og blandes med hjælpestofblandingen.

Suppen tilsættes gradvist under kraftig omrøring.

Hældes i forme.

Skal varmebehandles før salg.

Bagning
Bages i vandbad ved ca. 170-190°C til en kernetemperatur på 75°C (ca. 50-60 min.).

Serveringsforslag
Kan anvendes til pålæg, såvel kold som varm.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
Svinelever 35%, suppe (afkog fra fedtet), spæk, HVEDEMEL, dextrose, salt, krydderier (løg, peber), SKUMMETMÆLKSPULVER, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidanter (E 331, E 330), SOJAPROTEIN, stabilisator (E 451). BAGT.