
Ingredienser
6,500 kg Varm suppe
6,000 kg Svinelever, afpudset
4,500 kg Spæk, kogt
2,250 kg Leverpostejblanding FB nr. 10501
19.25 kg
Læg varer i kurv
HJEMMELAVET LEVERPOSTEJ - BAGT
Opskriftnr: 33-0050
Fremstilling
Spækket skæres i små stykker, og koges ved 80°C til det er mørt, ca. 35 min.
Leveren renskæres, og udvandes i koldt vand.
Leveren og det kogte spæk wulffes gennem 3 mm hulskiven og blandes med hjælpestofblandingen.
Suppen tilsættes gradvist under kraftig omrøring.
Hældes i forme.
Skal varmebehandles før salg.
Bagning
Bages i vandbad ved ca. 170-190°C til en kernetemperatur på 75°C (ca. 50-60 min.).
Serveringsforslag
Kan anvendes til pålæg, såvel kold som varm.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
Svinelever 35%, suppe (afkog fra fedtet), spæk, HVEDEMEL, dextrose, salt, krydderier (løg, peber), SKUMMETMÆLKSPULVER, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidanter (E 331, E 330), SOJAPROTEIN, stabilisator (E 451). BAGT.