
Ingredienser
6,000 kg Svinelever, afpudset
6,000 kg Varm suppe (afkog fra spæk)
4,500 kg Spæk, kogt
2,000 kg Flødeleverpostej nr. 336 FB
1,000 kg Fløde 38%
19.5 kg
Læg varer i kurv
FLØDELEVERPOSTEJ
Opskriftnr: 33-0126
Fremstilling
Spækket skæres i stykker, og koges ved 80°C til det er mørt ca. 35 min.
Leveren renskæres og udvandes i koldt vand, hvorefter det hakkes igennem 3 mm hulskiven.
Spækket hældes i lynhakkeren sammen med hjælpestofblandingen.
Den varme suppe og fløde tilsættes gradvist.
Der køres til en god emulsion er opnået.
Til sidst tilsættes svineleveren.
Hældes i forme.
Bages før salg.
Tilberedning
Bages i en forvarmet ovn ved 170-190°C til en kernetemperatur på 75°C (ca. 50-60 min.).
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Serveringsforslag
Anvendes som pålæg.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
Svinelever 34%, spæk, suppe (afkog fra fedtet), FLØDE 6%, HVEDEMEL, MÆLKEPULVER, salt, HVEDEPROTEIN, krydderier (løg, peber), stabilisator (E 451).