Ingredienser

6,000 kg Svinelever, afpudset

6,000 kg Varm suppe (afkog fra spæk)

4,500 kg Spæk, kogt

2,000 kg Flødeleverpostej nr. 336 FB

1,000 kg Fløde 38%

19.5 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FLØDELEVERPOSTEJ

Opskriftnr: 33-0126

Fremstilling
Spækket skæres i stykker, og koges ved 80°C til det er mørt ca. 35 min.

Leveren renskæres og udvandes i koldt vand, hvorefter det hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Spækket hældes i lynhakkeren sammen med hjælpestofblandingen.

Den varme suppe og fløde tilsættes gradvist.

Der køres til en god emulsion er opnået.

Til sidst tilsættes svineleveren.

Hældes i forme.

Bages før salg.

Tilberedning
Bages i en forvarmet ovn ved 170-190°C til en kernetemperatur på 75°C (ca. 50-60 min.).

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Serveringsforslag
Anvendes som pålæg.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
Svinelever 34%, spæk, suppe (afkog fra fedtet), FLØDE 6%, HVEDEMEL, MÆLKEPULVER, salt, HVEDEPROTEIN, krydderier (løg, peber), stabilisator (E 451).