Ingredienser

3,500 kg Oksekød (8-10% fedt)

3,500 kg Svinekød (8-10% fedt)

3,000 kg Spæk u/svær

0,300 kg RFB Sønderjysk Spegepølse u/hvidløg (I07750)

0,200 kg Kogesalt, fint raffineret (DK99015)

0,100 kg Nitritsalt (DK40011)

0,006 kg Rowu® Ferm Westfalenlob® Starterkultur (I19900)

10.606 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SNACKSALAMI

Opskriftnr: 13-0110

Fremstilling
Det frosne okse- og svinekød lynes sammen med RFB Sønderjysk Spegepølse u/hvidløg og Rowu Ferm Starterkultur ned til ca. 2-4 mm.

Det frosne spæk iblandes og det hele lynes ned til 1-2 mm.

Saltet tilsættes ved de sidste omgange.

Sluttemperatur 0°C.

Stopning
Farsen stoppes i Lammetarme kal. 22/24 (DK99033)

Modning
Modnes 24 timer i kølerum eller forkølerum.

Rygning
Ryges natten over ved max. 20°C eller til den ønskede farve er opnået.

Tilberedning
Pølsen nydes kold som snack.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 17,5% af det færdige produkt.
Til 100g færdigvare er anvendt:
Svinekød 50 g, oksekød 40 g, spæk 24 g, salt 3,4 g, dextrose, surhedsregulerende middel (E 575), krydderier (peber, koriander, chili, ingefær), hydrolyseret vegetabilsk protein, starterkultur, antioxidanter (E 300, E 330), rom, peberekstrakt, konserveringsmiddel (E 250).