
Ingredienser
3,500 kg Grisekød (8-10% fedt)
3,500 kg Oksekød (8-10% fedt)
3,000 kg Spæk u/svær
0,300 kg RFB Sønderjysk Spegepølse u/hvidløg (I07750)
0,200 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)
0,100 kg Nitritsalt (DK40018)
0,006 kg BESSASTART® Starterkulturen (M8920)
10.606 kg
Læg varer i kurv
SNACKSALAMI
Opskriftnr: 13-0110
Fremstilling
Det frosne okse- og grisekød lynes sammen med RFB Sønderjysk Spegepølse u/hvidløg og BESSASTART® Starterkulturen ned til ca. 2-4 mm.
Det frosne spæk iblandes og det hele lynes ned til 1-2 mm.
Saltet tilsættes ved de sidste omgange.
Sluttemperatur 0°C.
Stopning
Farsen stoppes i Lammetarme kal. 22/24 (DK99033)
Modning
Modnes 24 timer i kølerum eller forkølerum.
Rygning
Ryges natten over ved max. 20°C eller til den ønskede farve er opnået.
Tilberedning
Pølsen nydes kold som snack.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 17,5% af det færdige produkt.
Til 100g færdigvare er anvendt:
Grisekød 50 g, oksekød 40 g, spæk 24 g, salt 3,4 g, dextrose, surhedsregulerende middel (E 575), krydderier (peber, koriander, chili, ingefær), hydrolyseret vegetabilsk protein, starterkultur, antioxidanter (E 300, E 330), rom, peberekstrakt, konserveringsmiddel (E 250).