Ingredienser

1,000 kg Koldt vand

0,600 kg Mornay sauce 14%(Karoline, Arla Foods, fra butik)

0,500 kg Tendin-kogt kalkunkød

0,300 kg X-tra lasagneplader (fra butik)

0,200 kg Hackso (I53000)

0,200 kg X-tra Pizzatopping (fra butik)

2.8 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KALKUNLASAGNE (TD)

Opskriftnr: 020-98001

Fremstilling
Vandet bringes i kog, det Tendin-kogte kalkunkød hakkes igennem 5 mm skiven og tilsættes, lad det stå og småsimre i ca. 2 min.

Hackso tilsættes under omrøring og lad det hele stå og småkoge et par minutter.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Dæk bunden i formen med lidt Mornaysauce, læg et lag lasagneplader og dernæst kødsauce.

Fortsæt med at lægge i lag og slut med Mornaysaucen.

Drys overfladen med pizzatopping.

Tilberedning hos forbruger
Mikroovn: Følg vejledningen for mikroovnen.

Alm. ovn: 180° C ca. 30 min.

Serveringsforslag
Serveres f.eks. med salat og flutes.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Vand, mornay sauce 21% (FLØDE, OSTEPULVER, modificeret stivelse (waxymajs), løgpulver, krydderier (hvid peber, muskatnød), salt, emulgator (E 472e), stabilisatorer (E 412, E 415), neutralmarineret kalkunkød 18% (kalkun 16%, vand, salt, sukker, konserveringsmiddel (E 262), antioxidanter (E 331, E 301)), pasta 11% (DURUMHVEDEMEL), pizzatopping 7% (mozzarella 3,5% (MÆLK, salt, mælkesyrekultur, osteløbe), smelteprodukt (vand, veg. olie, MÆLKEPROTEIN, kartoffelstivelse, farvestof (E 160a), smeltesalte (E 331, E 339), surhedsregulerende middel (E 270)), kartoffelstivelse), krydderier (tomat, løg, hvidløg, SELLERI), smagsforstærker (E 621), MÆLKESUKKER, salt, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), kartoffelstivelse, krydderiekstrakter.

Behandling
Håndtering af det varmebehandlet Tendin-kogte fjerkræ skal foregå adskilt fra håndteringen af råt kød.

Dessinnr.
I53002: Hackso 1kg/ps Dessinnr. 114292
X-tra Lasagneplader Dessinnr. 046011
X-tra Pizzatopping Dessinnr. 659156
Mornay sauce 14% Karoline Arla Food Dessinnr. 610698

PLU nr
205198-7

Go to Top