Ingredienser

0,600 kg Ris, kogte, kolde

0,500 kg Kyllingebryster, stegt

0,150 kg Dekora Marilet Madras

0,100 kg Paprika i strimler, syltede

0,090 kg Ananas i stykker

0,080 kg Porrer, i ringe, frosne

1.52 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KARRY MADRAS RIS MED KYLLING OG ANANAS

Opskriftnr: 85-0161

Fremstilling
De kogte kolde ris blandes med den afvejede mængde Dekora Marilet Madras, syltede paprika i strimler og porrer i ringe.

Risblandingen lægges i bunden af en ovnfast emballage, hvorpå kyllingebrysterne lægges.

Ananas i stykker fordeles til sidst hen over retten.

Tilberedning
Kunden tilsætter ca. 1/4 fløde til retten før tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 20 min. eller til kødet er gennemvarmt.

Serveringsforslag
Kan serveres med frisk bagt baguette.

Ingredienser:
Kogte ris 39%, stegte kyllingebryster 33%, marinade 10% (vand, rapsolie, krydderier (SENNEP, paprika, karry, løg, persille), salt, glucosesirup, krydderiekstrakter, tomat pulver, MÆLKEPROTEIN, eddike, stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211)), syltede paprika 7%, ananas 6%, porrer 5%.