Ingredienser

7,000 kg Varm suppe

5,750 kg Svinelever, afpudset

3,600 kg Spæk, kogt

2,000 kg Luksus Leverpostejblanding FB

0,650 kg Bacon i tern u/brusk, u/svær

0,040 kg Timian, Skåret

19.04 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BACONLEVERPOSTEJ MED TIMIAN

Opskriftnr: 33-0112

Fremstilling
Spækket skæres i mindre stykker og koges ved 80°C til det er mørt, ca. 35 min.

Leveren renskæres og udvandes i koldt vand.

Herefter hakkes leveren igennem 3 mm hulskiven.

Bacon hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Det kogte spæk kommes i lynhakkeren og lynes fint ud.

Derefter tilsættes hakket bacon, timian, Luxus Leverpostej og den varme suppe.

Der køres til en god emulsion er opnået.

Til sidst tilsættes hakket lever.

Fyldes derefter i forme.

Skal varmebehandles før salg.

Tilberedning
Bages i vandbad ved ca. 170-190°C til en kernetemperatur på 75°C (ca. 50-60 min.).

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Serveringsforslag
Kan anvendes som pålæg, såvel kold som varm.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
Svinelever 34%, suppe (afkog fra fedtet), svinespæk, HVEDEMEL, bacon 4% (svinebryst, vand, salt, konserveringsmiddel (E 250)), SKUMMETMÆLKSPULVER, salt, krydderier (timian, løg, peber), kartoffelstivelse, stabilisator (E 451), dextrose, SOJAPROTEIN, LAKTOSE, hydrolyseret vegetabilsk protein.