
Ingredienser
7,000 kg Varm suppe
5,750 kg Svinelever, afpudset
3,600 kg Spæk, kogt
2,000 kg Luksus Leverpostejblanding FB
0,650 kg Bacon i tern u/brusk, u/svær
19 kg
Læg varer i kurv
BACONLEVERPOSTEJ
Opskriftnr: 33-0111
Fremstilling
Spækket skæres i mindre stykker og koges ved 80°C til det er mørt, ca. 35 min.
Leveren renskæres og udvandes i koldt vand.
Herefter hakkes leveren igennem 3 mm hulskiven.
Bacon hakkes igennem 3 mm hulskiven.
Det kogte spæk kommes i lynhakkeren og lynes fint ud.
Derefter tilsættes hakket bacon, Luxus Leverpostejblanding og den varme suppe.
Der køres til en god emulsion er opnået.
Til sidst tilsættes hakket lever.
Fyldes derefter i forme.
Skal varmebehandles før salg.
Tilberedning
Bages i vandbad ved ca. 170-190°C til en kernetemperatur på 75°C (ca. 50-60 min.).
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Serveringsforslag
Kan anvendes som pålæg, såvel kold som varm.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
Svinelever 34%, suppe (afkog fra fedt), spæk, HVEDEMEL, bacon 4%, salt, SKUMMETMÆLKSPULVER, salt, krydderier (løg, peber), kartoffelstivelse, stabilisator (E 451), dextrose, SOJAPROTEIN, LAKTOSE, hydrolyseret vegetabilsk protein.