Ingredienser

7,000 kg Varm suppe

5,750 kg Svinelever, afpudset

3,600 kg Spæk, kogt

2,000 kg Luksus Leverpostejblanding FB

0,650 kg Bacon i tern u/brusk, u/svær

19 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BACONLEVERPOSTEJ

Opskriftnr: 33-0111

Fremstilling
Spækket skæres i mindre stykker og koges ved 80°C til det er mørt, ca. 35 min.

Leveren renskæres og udvandes i koldt vand.

Herefter hakkes leveren igennem 3 mm hulskiven.

Bacon hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Det kogte spæk kommes i lynhakkeren og lynes fint ud.

Derefter tilsættes hakket bacon, Luxus Leverpostejblanding og den varme suppe.

Der køres til en god emulsion er opnået.

Til sidst tilsættes hakket lever.

Fyldes derefter i forme.

Skal varmebehandles før salg.

Tilberedning
Bages i vandbad ved ca. 170-190°C til en kernetemperatur på 75°C (ca. 50-60 min.).

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Serveringsforslag
Kan anvendes som pålæg, såvel kold som varm.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
Svinelever 34%, suppe (afkog fra fedt), spæk, HVEDEMEL, bacon 4%, salt, SKUMMETMÆLKSPULVER, salt, krydderier (løg, peber), kartoffelstivelse, stabilisator (E 451), dextrose, SOJAPROTEIN, LAKTOSE, hydrolyseret vegetabilsk protein.