Ingredienser

10,000 kg Svinekød (16-18% fedt)

5,000 kg Isvand

1,000 kg Jalapeno Griller FB

16 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

JALAPENO GRILLER

Opskriftnr: 27-0265

Fremstilling
Svinekødet hakkes igennem 3 mm hulskiven.

8 kg af svinekødet  lynes tørt nogle omgange, hvorefter Jalapeno Griller FB tilsættes.

Isvandet tilsættes gradvist.

Derefter tilsættes de sidste 2 kg hakket svinekød, og der lynes/æltes til en god emulsion og til den ønskede grovhed er opnået.

Sluttemperatur 12-14°C.

Stopning
Farsen stoppes i svinetarme kal. 28/30 (DK99030).

Kogning
Ved 80°C til en kernetempeatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 7,5% af det færdige produkt:
Svinekød 68%, vand, salt, krydderier (jalapeno, ingefær, løg, røgede koriander, hvidløg), kartoffelfibre, modificeret majsstivelse (E 1422), dextrose, stabilisator (E 451), hydrolyseret vegetabilsk protein, konserveringsmiddel (E 262), antioxidanter (E 331, E 300). I naturtarm.