
Ingredienser
10,000 kg Svinekød (16-18% fedt)
5,000 kg Isvand
1,000 kg Jalapeno Griller FB
16 kg
Læg varer i kurv
JALAPENO GRILLER
Opskriftnr: 27-0265
Fremstilling
Svinekødet hakkes igennem 3 mm hulskiven.
8 kg af svinekødet lynes tørt nogle omgange, hvorefter Jalapeno Griller FB tilsættes.
Isvandet tilsættes gradvist.
Derefter tilsættes de sidste 2 kg hakket svinekød, og der lynes/æltes til en god emulsion og til den ønskede grovhed er opnået.
Sluttemperatur 12-14°C.
Stopning
Farsen stoppes i svinetarme kal. 28/30 (DK99030).
Kogning
Ved 80°C til en kernetempeatur på 75°C.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 7,5% af det færdige produkt:
Svinekød 68%, vand, salt, krydderier (jalapeno, ingefær, løg, røgede koriander, hvidløg), kartoffelfibre, modificeret majsstivelse (E 1422), dextrose, stabilisator (E 451), hydrolyseret vegetabilsk protein, konserveringsmiddel (E 262), antioxidanter (E 331, E 300). I naturtarm.