
Ingredienser
10,000 kg Svinekød (16-18% fedt)
4,000 kg Isvand
1,000 kg Sønderjydsk Kryddermedister FB
0,050 kg Ramsløg, Skåret
15.05 kg
Læg varer i kurv
KRYDDERMEDISTER MED RAMSLØG
Opskriftnr: 26-0130
Fremstilling
Kødet hakkes igennem 3 mm hulskiven.
Kødet kommes i lynhakkeren og 1 pose Sønderjysk Kryddermedister FB tilsættes, samt cirka halvdelen af isvandet. der lynes til en god bindefars er opnået.
Det resterende kød, Ramsløg 2-4 mm og det resterende isvand tilsættes og det hele lynes/mixes til en god emulsion og den ønskede grovhed er opnået.
Sluttemperatur 12-14°C.
Tilberedning
Koges ved 80°C i ca. 15-20 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.
Kan ligeledes pandesteges.
Serveringsforslag
Kan serveres med brunede kartofler og rødkålssalat.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Svinekød 67%, vand, HVEDEMEL, salt, krydderier (ramsløg, løg, peber, allehånde), dextrose, krydderiekstrakt.